Proč Ješitnost Je Velmi Důležitá A Jak Jej Zasadit


krátké citáty o lásce

Pro spoustu lidí koncept sebelásky může vyvolat obrázky hippies objímajících se stromy nebo syc svépomocné příručky. Nicméně, jako četné psychologická věda výzkumy prokázat, sebe -láska stejně jako -laskavost jsou klíčové pro psychologické wellness a pohoda, udržování deprese a stres pryč. Níže, my podívat na několika důležité věci, které můžete, abyste vyživovali toto centrum emoci.

Proč je sebeláska zásadní?

Pro mnoho naše společnost, citátvypadat jako špičkový místo potřeba nebo trendu nového věku pro ty spolu s příliš příležitosti na jejich dlaních.

Ironicky, nicméně, péče o sebe stejně jako sympatie mohla ve skutečnosti být požadované nejvíce prostřednictvím těch z nás že provozovat velmi těžko stejně jako to jsou často mířit překonat své vlastní já a také realizovat tvar- posun fantasma dokonalosti.

Většina okamžik, kdy náš tým jsme příliš těžké na nás, náš tým to děláme že my jsme řízeni prostřednictvím přání vyniknout a také dělat každou věc správně, stále. To obsahuje značného množství sebekritiky, a té perzekuční vnitřní průvodce, které pravidelně informuje nás přesně jak naše společnost možná body mnohem lepší je charakteristickým znakem perfekcionismu

Výzkumné studie ve skutečnosti ukázali, že hnidopichové přejít a větší riziko mnoha nemocí, oba fyzického stejně jako mentální, a také soucit se sebou samým mohlo uvolnit naše společnost pocházející z jeho vlastní uchopte. V důsledku perfekcionismus stejně jako sebesoucit jsou nevyhnutelně spojeny. Tento příspěvek bude se na to podívat techniky vytočení dolů minulosti a zvýšení poslední, spolu s přesvědčení, že to určitě pomocí vést zdravější, ještě více splněno životní styl.

nemoci perfekcionismu

Mnoho z naše společnosti v západní světě ve skutečnosti ve skutečnosti zvednuto k myslet, že perfekcionismus ve skutečnosti skvělý vysoká kvalita mít. Přesto, ve skutečnosti stresovaný s výborný podrobnosti přináší výborné práce, stejně jako tento typ osobnosti dává náš možnost pokořit se v průběhu práce.

Ve skutečnosti, přesto, perfekcionismus pro vás nechová. Ne pouze "určitě ne optimální" nebo dokonce "škodlivé když příliš mnoho," nicméně proaktivně špatné. Jako cigarety nebo dokonce obezita. Mnohem kratší očekávaná délka života, podrážděný trávicí trakt porucha, fibromyalgie, spotřeba nemoci, klinická deprese, a sebevražedné náklonnosti jsou jen pár z škodlivých zdraví a wellness výsledky, které mají bylo souvisejícím s perfekcionismem. Zotavování pochází z kardiovaskulární onemocnění nebo rakovina je stejně těžší pro perfekcionisty, s tímto atribut pomoci při výrobě přeživší kromě základní populace více zranitelný k stres a úzkost.

Stěhování je pro vás ve skutečnosti špatné; poražení sami nad každým trochu nepřesnosti pomalu pokousejte se váš pocit sebehodnoty stejně jako vás méně spokojený. Stejně jako si měli byste mnohem lepší než tohle.

Zjednodušeně řečeno, radost je něco, na co máte povoleno, určitě ne jednu věc, kterou potřebujete, abyste získal. Také Organizace spojených národů přijala usnesení uvědomění si, že „zájem o spokojenost je základní člověka cíl."

Stejně byste musíte zkusit abyste postavili se apel, abys porazil sám nahoru za poražení sami nahoru. Paul Hewitt profesionál psycholog ve Vancouveru v Kanadě a spisovatel knihy Perfekcionismus: Vztahový přístup ke konceptualizaci, hodnocení, a léčbě porovnává interiér pochybující ubytovaný by perfekcionisty na "příšerné dospělý poražený černoze z malinký dítě.

Když jste strávili roky výživě tohoto vnitřního šikanovaného, budujete v bezvědomí reakce na umístit sami dolů pro každého nepatrné vlastnost, přesto přesně jak pobuřující nebo směšné.

Od chybějící termín do klesající tsp na podlaha, perfekcionisté budou konzistentně nabídku sami těžké období přes jeden z nejvíce nepředvídaný věci-- tedy přezkoumávat sami za zkoumávat své vlastní já je není neslýchané.

Za třetí, můžete začít kultivovat nějaký tolik potřebný soucit se sebou samým. můžete předpokládat, že krátké citáty ve skutečnosti scénář „buď to máte nebo dokonce ne," ale dobrá zpráva je, psychologové pevně trvají, že je to něco, co můžete naučit se.

Co je vlastně sebesoucit?

Sebe-soucit a ješitnost ve skutečnosti převážně využito recipročně ve přizpůsobených literárních. Výzkum odhaluje, že má další sebesoucit vytváří trvanlivost když čelí neštěstí, pomoci lidům obnovit se rychleji od zranění nebo romanticky oddělení. dodatečně pomáhá naší společnost mnohem lépe spravovat selhání nebo hanba.

Sebelaskavost vyžaduje být útulný stejně jako porozumění směrem nás když náš tým trpíme, zanedbáme, nebo cítím nedostatečné, na rozdíl od bičování sebe s sebekritikou.

můžete předpokládat tak, naštěstí, velmi stejný analytici kteří usilovali, aby zkoumali stejně jako definujte emoci skutečně dodatečně vytvořeným páru z užitečných tipů pro vylepšení.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Cómo Elegir La Carrera Adecuada Para Ti

9 Things Every First-Time Job Seeker Should Know

7 Tips For Getting A New Job